Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sims

A Sim City-ben Will Wrightnak köszönhetően városokat építhetsz és irányíthasz – a The Sims™-ben egy jóval személyesebb élmény részese lehetsz: ezúttal embereket hozhatsz létre, és az ő életüket irányíthatod.

Választhatsz kész karakterek közül, vagy megalkothatod a számodra ideális családot a karakterpontok egyedi elosztásával. Ezzel bánj óvatosan, mert mindennek ára van – egy tehetséges művész rossz szakács lesz, vagy az izmoktól dagadó agglegény lesz kiállhatatlan természetű.

A boldogsághoz ápolni kell a kapcsolatot a többi Simmel, és szánni kell időt a kikapcsolódásra is. Hívd meg a szomszédságot egy kis kerti sütésre, vagy csábítsd el őket. Ki tudja, talán összehozhatod valakivel a szingli Simeket is. Flörtölj, és mélyítsd el a kapcsolatot, hogy maradéktalanul boldoggá tehesd Simjeidet. A különleges építész eszközökkel létrehozhatod álmaid otthonát.

 

Építsd fel…

…és rendezd be álmaid házát a program sokrétű építészeti eszközeivel.


Vásárolj kedvedre…

…pezsgőfürdőt, úszómedencét, lávalámpát, biliárdasztalt vagy óriásképernyős tévét. Több mint 150 különböző berendezési tárgy áll rendelkezésedre, hogy megteremtsd simjeid számára az ideális légkört.


Éld…

…végtelenül változatos karakterek életét. Válassz karrierek széles skálájából, barátkozz, beszélgess, sértegesd a szomszédot, légy fülig szerelmes és szülj sok gyermekeket. 

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

* 233 MHz processzor
* 64 MB RAM
* Windows 95/98/XP operációs rendszer
* 32 MB video RAM