Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sims 3

Mi lenne, ha egész életedet ugyanott kellene eltöltened, majd egy napon hirtelen kiléphetnél onnan és elmehetnél akárhová, tiéd lenne az egész szomszédság?

A The Sims 3 hihetetlen szabadságot biztosít: egyedi simeket hozhatsz létre, és szabad teret engedhetsz nekik saját, élő szomszédságodban, ahol a lehetőségek határtalanok!

Új, összetett, élő szomszédság - simjeid szabadon felfedezhetik a lakóhelyüket.

Új "Sim létrehozása" menü - alkoss meg bármilyen simet, csak a képzeleted szab határt!

Új, valósághű személyiségek - minden sim igazán egyedi, különleges egyéniség!

Határtalan testre szabhatóság - bárki bármit a kedvére átalakíthat!

A The Sims 3 lehetővé teszi, hogy igazán egyedi simjeid elmerülhessenek az otthonuk küszöbén várakozó nyitott, élő szomszédságban! A The Sims 3 szabadsága végtelen lehetőségekkel inspirál, csínyek és meglepetések váratlan pillanataival szórakoztat majd.

Új, összetett, élő szomszédság - barangold be szabadon a lakóhelyedet.
Simjeid szabadon barangolhatnak a szomszédságban, meglátogathatják szomszédaikat az otthonaikban, és felfedezhetik a környéket. Elballaghatnak a belvárosba, hogy a barátaikkal mulathassanak, megismerkedhetnek valakivel a parkban, vagy összefuthatnak a kollégáikkal az utcán. Ha jó időben vannak jó helyen, bármi megtörténhet!

Új "Sim létrehozása" menü - alkoss meg bármilyen simet, csak a képzeleted szab határt!
Az új, könnyen használható tervezőeszközöknek köszönhetően kimeríthetetlenek a lehetőségeid az igazán egyéni simek létrehozásakor. Dönts simed alkatáról és méretéről a karcsútól az izomkolosszusig! Válaszd meg simjeid arcvonásait, bőrük tónusát, frizurájukat, szemük színét és formáját, valamint válassz a számukra ruhákat és kiegészítőket!

Új, valósághű személyiségek - minden sim igazán egyedi, különleges egyéniség!
Hívj életre valósághű, egyedi személyiséggel rendelkező simeket! Válassz több tucatnyi jellemző közül, és alkoss mókás kombinációkat. Az általad kiválasztott jellemzők - bátor, művészlélek, magányos farkas, perfekcionista, enyveskezű, romantikus, kétbalkezes, paranoiás és még rengeteg más - formálják simjeid viselkedését és alakítják a társaikkal való interakcióikat. Simjeid végre nem csupán puszta ösztönlények: összetett egyéniségek egyedi személyiséggel!

Határtalan testre szabhatóság - bárki bármit a kedvére átalakíthat.
Építsd meg az álomházat vagy tervezd meg a tökéletes otthont! Alakíts mindent az ízlésed szerint a padlóktól a szobanövényekig, huzatoktól a heverőkig, tapétától a rolókig. Szórakoztató és könnyű a színek és minták variálása, így határtalanok a lehetőségeid otthonod személyessé tételére. De akár kész bútorzattal, előre berendezett otthonokba is beköltöztetheted simjeidet. Melyik simed lakhat majd kacsalábon forgó palotában, menő agglegénylakásban, tökéletes álomotthonban vagy lepukkant kunyhóban?

Hozz létre teljesen egyedi Simeket 

Alkoss simeket, akik úgy néznek ki, mint te vagy valamelyik ismerősöd! A vadonatúj "Sim létrehozása" funkció minden eddiginél összetettebb: lehetővé teszi, hogy teljes mértékben testre szabhasd simed külsejét és személyiségét.

Alakítsd ki aprólékosan simed minden egyes arcvonását, formázd meg frizuráját, válaszd ki a bőrszíne árnyalatát és még számtalan jellemzőjét, hogy igazán realisztikus simeket hozhass létre. Csinosítsd ki simjeidet, válassz öltözködési stílusok, sminktrendek és kiegészítők széles tárházából! Soha nem volt ilyen egyszerű nádszálkarcsú, dundi, izmos vagy bármilyen más alkatú simeket létrehozni!

Formáld simjeid személyiségét a forradalmi jellemzőrendszerrel! Válassz több tucatnyi személyiségjegy közül, és egyszerre maximum öt kombinálásával népesítsd be a szomszédságot számtalan izgalmas egyéniséggel! Idealista, kreatív álmodozót hívsz életre, aki a fenegyerek beütésének köszönhetően előszeretettel kockáztat, vagy érzéketlen, mindenkinél dögösebb társasági hercegnőt, aki elnyomja énje romantikus oldalát, és titokban igazi géniusz? Csak tőled függ.

Otthon létrehozása

Tervezz és építs otthonokat korlátok nélkül: alakíts mindent a kedved szerint, és alkosd meg a saját, egyedi szomszédságaidat! Végtelen lehetőségek állnak a rendelkezésedre, amikor berendezed simjeid otthonát! Válassz ki a bútorok egyedivé tételére bármilyen színt vagy mintát, amit csak el tudsz képzelni! Készíts színben és mintában összeillő garnitúrákat, vagy kombináld ezeket, hogy bútoraid igazán egyedien fessenek! A lehetőségek határtalanok - hozd létre simjeid álomotthonát!

Forrás: Sims 3 hivatalos oldala

Gyűjtői kiadás

A gyűjtői kiadás különböző extrákat fog tartalmazni:
- 2Gb-os kristály alakú pendrive
- Letölhető európai sportkocsi
- Új téma zenét a Sims 3-ból
- Exkluzív Tippek & Trükkök kézikönyv
Ezen kívül annak, aki előrendeli jár még egy poszter a szomszédságról, valamint egy letölthető Vintage sportkocsi.

Rendszerkövetelmények

Végre hivatalos információt kaptunk a rendszerkövetelményekről. Nem teljesen pontos, de azt mondták, hogy nagyon hasonló a Spore rendszerkövetelményeihez, melyek a következők:
WINDOWS XP esetén
- 2.0 GHz P4 processzor vagy ezzel egyenértékű
- 512 MB RAM
- 128 MB-os videókártya, Pixel Shader 2.0 támogatással
- Legalább 6 GB szabad hely a merevlemezen
WINDOWS VISTA esetén
- 2.0 GHz P4 processzor vagy ezzel egyenértékű
- 768 MB RAM
- 128 MB-os videókártya, Pixel Shader 2.0 támogatással
- Legalább 6 GB szabad hely a merevlemezen

Játék indításakor néhány Vista felhasználó figyelmeztetést kap arról, hogy kifogyott a virtuális címterületből, ehhez tartozik egy link is, mely a Microsoft Tudásbázisához (Microsoft Knowledge Base) irányít. Amennyiben látod ezt a figyelmeztetést, javasoljuk, kövesd az utasításokat és látogass el az említett webhelyre, hogy frissítsd a rendszeredet.

* Integrált videókártyával rendelkező gépek a játék minimális rendszerkövetelménye:
- Intel Integrated Chipset, 945GM vagy nagyobb.
- 2.6 GHz Pentium D CPU, vagy 1.8 GHz Core 2 Duo, vagy ezekkel egyenértékű.
- 768 MB RAM

- Támogatott videókártyák:
* ATI Radeon(TM) sorozat
* 9500, 9600, 9800
* X300, X600, X700, X800, X850
* X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
* 2400, 2600, 2900,
* 3650, 3850
* NVIDIA GeForce sorozat
* FX 5900, FX 5950
* 6200, 6500, 6600, 6800,
* 7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950
* 8400, 8500, 8600, 8800
* Intel(R) Extreme Graphics
* GMA 950, GMA X3000, GMA X3100
* Ezen chipsetek laptop verzióin is futhat a játék, de arányosan lassabban. Különálló kártyák, melyeket a vanilla PCI foglalatokban helyezünk el (nem PCIe vagy PCIx vagy AGP), úgymint néhány GeForce FX változat, rosszul fognak teljesíteni. Az integrált alulórajelezett Intel chipsetek esetén, úgymint a 945GU, GML, és GMS, nem fognak megfelelően üzemelni.

* Integrált chipsetek, mint az ATI Xpress és az NVIDIA TurboCache változatai esetén a beállítások a legalacsonyabb értékeken lesznek, de játék megfelelően fog futni.
* Kérjük, vedd figyelembe, hogy ha olyan videó hardware-rel rendelkezel, mely nincs a fentiekben felsorolva, a játék közben alacsony teljesítményhez, grafikus hibákhoz vezethet, vagy a játék nem fog futni.
* Az NVIDIA GeForce FX sorozat nem támogatott Vista alatt.

Van egy oldal, ahol meg lehet nézni, vajon a Spore futna-e a gépeteken. Az oldalt ITT nézhetitek meg. Tudnivalók: a felső sötétszürke részben az "1. Select a product from the drop-down list below" alatt válasszátok ki a Spore nevét. Alatta a 2-es pont mellett pedig nyomjátok le a Can You Run It? Feliratú gombot. Ezután elég sok ideig dolgozik a program. Ami zöld színű lesz, az megfelel, ami piros, az nem. Látható lesz a végleges összesítés is, a zöld pipa Pass felirattal jót jelent, a piros áthúzott kör Fail felirattal rosszat.