Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sims 2™ Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési Cuccok

Varázsold azokat a helyeket, ahol Simjeid igen sokat tartózkodnak luxus hellyé. Alakítsd át a fürdőszobádat az elragadó új pezsgőfürdővel és a konyhádat a csillogó márványlapos pultokkal. Legyél simjeid személyes lakberendezője. Add meg nekik álmaik konyháját és fürdőszobáját az új bútorok, dekorációk és ruhák sokaságával.

Öltöztesd fel simjeidet - add a simjeidre a megfelelő öltözéseket és kiegészítőket, hogy élvezhessék a vadonat új konyhájukat és fürdőszobájukat az egész házban, köztük egy hajturbánt, a gyógymaszkot, főzőkötényeket és luxus kasmírpulóvereket.

Új eszközök - Turbózd fel a Simjeid konyháját azzal a csillogó új kinézettel, amiről mindig is álmodtál, egy divatos hűtőszekrénnyel, kenyérpirítóval, konyhai robotgéppel és még sok mindennel.

Elbűvölő konyha - Alakítsd át a konyhádat a lakásod legmelegebb pontjává néhány romantikus dologgal, pl. hangulatos tapéták, faragott fapultok és mennyezetről lelógó edénytartók segítségével.

Modern fürdőszoba design - Tedd simjeid fürdési idejét egy igazi modern élménnyé az új designelemekkel, úgy mint elegáns metszett tükör, négyszögletű lámpa modern érzékelőkkel és sokszínű, pultba építhető mosdók.

Álmaid fürdőszobája - Járj Simjeid kedvében egy romantikus fürdőszobával, melyet barátságos új csempék, díszes törülközőtartók, romantikus festmények, designos szőnyegek és sok egyéb dolog tesznek teljessé.

Rendszerkövetelmények

Windows Vista, Windows XP, Windows Millenium Edition, Windows 98 or Windows 2000 Operációs rendszer
1.0 GHz -es vagy nagyobb processzor
Legalább 256 MB RAM
8× CD/DVD meghajtó
Legalább 350 Mb szabad hely
DirectX 9.0 kompatibilis hang- és videókártya. Szükséges T&L-képes videokártya legalább 32 MB video RAM-mal. Támogatottak:
ATI Radeon 8500 vagy nagyobb;
NVIDIA GeForce2 GTS vagy nagyobb.

A játékhoz szükséges a The Sims™ 2 vagy a The Sims™ 2 különleges DVD kiadás.