Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sims 2™ Trendi Tini Cuccok

Adj meg tini simjeidnek mindent, ami csak szükséges lehet ahhoz, hogy kifejezzék egyedi stílusukat a Sims 2 Tini cuccok révén! Most tini simjeid egyediek lehetnek a teljesen új burkolatok, dekorációk, divatok révén, és három stílus közül választhatnak - "Gót", "Deszkás" és "Felső tízezer." Adj simjeidnek új sztereót, TV-t, és egyéb kütyüket, hogy naprakészek legyenek, és kapcsolatban maradhassanak barátaikkal! Győződj meg róla, hogy simjeid mindig a legfrissebb tini divat szerinti sportszerkókban nyomják, legyen szó melegítőkről, avagy jóga szerelésről! Engedd, hogy simjeid olyan módokon fejezzék ki magukat, ami csak a tiniknek adatik meg!

A felső tízezer fényes élete
Győződj meg róla, hogy társassági pillangód megkapja a neki járó alvást luxuságya révén, és diktálja ő a divatot osztályon felüli szépség asztala segítségével

Egy szépen faragott szekrény az ideális arra, hogy elit tini simed benne tartsa menő cuccait.

A fiatal sim lányok lány pizsamában lebzselhetnek, amelyek aranyos inget és nadrágot párosítanak hozzájuk való nyuszis papucsokkal.

Legyen tiéd az extrém sport életstílus!
Szereld fel simed szobáját egy gördeszkával és szörfdeszkával, hogy megmutassák veszélyes, ám egyben meditatív életstílusukat.

Adj nekik keki sortokat, és egyéb hűvös időbe való ruhákat, amelyek tökéletesek a lebzseléshez!

A gót sötét világa
Alakítsd át gót simed szobáját sötét lelkének tükörképévé borús hangulatú tárgyakkal, mint például egy vörös-fekete szekrény és plüss, plusz bársony székek.

Töltsd meg öltözőszekrényüket sötét és lázadó cuccokkal, például csatokkal, övekkel, bakancsokkal, és bőrszerkóval, tetkóval!

 

Rendszerkövetelmények

* 1000 MHz processzor
* Windows XP: 256 MB RAM (512 MB RAM ajánlott, ha több telepített kiegészítővel futtatod a játékot)
* Windows Vista: 512 MB RAM
* Windows(R) Vista, Windows XP, Windows ME, Windows 98 vagy Windows 2000 operációs rendszer.
* Legalább 1,0 GB szabad hely a merevlemezen (a The SimsT 2 és a The SimsT 2 Trendi Tini Cuccok egyszerre történő telepítéséhez összesen 5 GB szabad hely szükséges.)
* T&L-képes videokártya legalább 32 MB video RAM-mal.

Akadhatnak problémák a korai Vista illesztőprogramokkal. Ha a Vista alatti futtatáskor probléma lép fel, lépj kapcsolatba a videokártya gyártójával a legújabb illesztőprogramokért.

Megjegyzés: Ha nem T&L képes a videokártyád, mint például az Intel Extreme Graphics, legalább 2,4 GHz-es processzorra lesz szükséged.