Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Sims 3 Világteremtő eszköz

Hozd létre saját világaidat a The Sims 3 játékhoz!

Vedd a kezedbe a világok teremtésének hatalmát! Hozz létre és ossz meg új, egyedi világokat a The SimsT 3 Világteremtő eszköz - BÉTA páratlan tervezőeszközeivel! Töltsd le ingyenesen a szoftvert, és lépj a The Sims 3 tervezőcsapatának nyomdokaiba: használd ugyanazokat az eszközöket, amelyekkel a tervezők megteremtették a The Sims 3 világait és városait! Tervezz és építs fel teljes világokat simjeid számára az alapoktól, vagy használd a Sunset Valley, illetve Riverview várossablont! Engedd szabadjára kreativitásodat, és oszd meg alkotásaidat online, a The Sims 3 Bazáron keresztül!

ÚJDONSÁGOK

    -   Hozz létre teljes világokat simjeid számára! Válassz terepmintázatot, alakítsd ki az úthálózatot, parcellázd ki a telkeket, ültess növényzetet és díszítsd a városodat érdekes épületekkel: víztornyokkal, világítótornyokkal és így tovább!

     -  Kezdj teljesen tiszta lappal, vagy használd azokat a terepsablonokat, amelyek Sunset Valley vagy Riverview városának alapjait képezték!

     -  A profi tervezők Photoshopban vagy egyéb grafikus tervezőprogramokban létrehozott alkotásaikat is importálhatják - engedd szabadjára a kreativitásodat és keltsd életre a művedet!

     -  Bővítsd ki terepformázási és építkezési lehetőségeidet a The Sims 3 Világteremtő eszköz - BÉTA, a The Sims 3 A világ körül kiegészítő csomag, illetve a The Sims 3 Store tárgyai segítségével!

     -  Oszd meg világaidat játékostársaiddal a The Sims 3 Bazáron keresztül!

 

Cikkek

Végre elérkezett a várva-várt szomszédságkészítő eszköz. Az EA bejelentette, hogy decemberben a honlapjukról minden nyelven elérhetővé teszik a programot teljesen ingyen. A neve CREATE-A-WORLD, a mérete kb. 130 Mb, és nagyon hasonlít ahhoz a programhoz, amellyel ők is megalkották a Sims 3 és annak kiegészítőjét. Négy különböző méretű szomszédságot lehet vele készíteni, csak viszonyításképpen, a legnagyobb akkora, mint Sunset Valley. Lehetővé válik hegyek-völgyek készítése, de a nagyon kreatívak akár saját, pl. PhotoShop-pal elkészített, .jpeg vagy .png kiterjesztésű textúráikat is belecsempészhetik a játékba.

A kész szomszédságokat ugyanúgy fel kell majd installálni, mint az egyedi tartalmakat. Annyit készíthetsz belőle, illetve annyit telepíthetsz fel, amennyit csak akarsz. Határ a csillagos ég, na meg persze a géped teljesítménye és nem árt, ha a merevlemezen elég hely is van hozzá. A szomszédságokat egyébként fel lehet majd tölteni a közösségi oldalakra, így megosztva azt másokkal is.

Természetesen, ha egy olyan közösségi területet szeretnél készíteni, ami az új kiegészítőn alapszik, szükséges a játék feltelepítése, és persze aki letölti, annak is rendelkeznie kell vele.
A program nem tartalmaz majd új játékmenetet, mint a Világ körül, bár az EA-nél tervbe van véve a továbbfejlesztése, hogy egy nagy kiegészítő váljon belőle.

Create-a-World béta verzióban kerül majd ki decemberben a hivatalos honlapra, melyet ezután a visszajelzéseket figyelembe véve fejlesztenek végleges verzióvá.

 

 

Kép

A szomszédságkészítő programmal létrehozhatod a saját kis világodat akár az alapoktól, akár már meglévő minták alapján.

 

Kép

 

Először be kell tölteni egy PNG kiterjesztésű alap fájlt. Ezután hozzáadhatsz dombokat, hegyeket, tavakat, utakat, fákat, stb. az egésznek nagyon egyszerű a kezelése. Kiválaszthatod az ecsetbeállításokat, finomíthatod a szögeket, festhetsz.

 

Kép

 

Amikor alakítgatod a világodat, különböző opciók közül válogathatsz.

 

Kép

 

Az ecseteket megváltoztathatod és el is mentheted.

 

Kép

 

A hegyek észítése nagyon egyszerű. Haladó felhasználók olyan területeket is be tudnak állítani, ami a kamerán már nem látszik.

 

Kép

 

Vizet is lehet hozzáadni, amelyet ha megnéztek, igazán realisztikus.

 

Kép

 

A felszíneket lehet festeni, csak ki kell választani egy textúrát és egy ecsetet és máris kezdheted. Saját textúrát is fel lehet tölteni.

 

Kép

 

Kép

Az utak készítése lenyűgöző. Egyszerűen hozzáadhatóak kanyarok, különböző formák.

Tényleg bármilyen formát adhatsz az útnak. Ez például elég valószerűtlennek tűnik, mégis megoldható.

 

Kép

 

Bármilyen szomszédságdíszítő elemet letehetsz.

 

Kép

 

Ezek akár a levegőben is lebeghetnek.

 

Kép

 

Elhelyezhetsz gyűjthető dolgokat, tehát ha a Sim arra jár, nagyobb valószínűségel talál ott köveket, halakat, stb.

 

Kép

 

A telkek kezelése egyszerű. Használd az eszközt és jelöld ki az adott területet.

 

Kép

 

 

Meghatározhatod a telek értékét, valamint beállíthatod, hogy kellemes hangulatdarabkát kapjon az, aki oda költözik.

 

Kép

 

Adhatsz hozzá átkelőhelyeket, meghatározhatod a formájukat.

 

Kép

 

Használhatsz szürkeárnyalatos PNG képet, például egy virágról, így akár így is kinézhet a világod.

Kép

 

Egy speciális opcióval a tenger szintjét is manipulálhatod.

Forrás: www. mysims.hu