Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 The Sims Unleashed

A The Sims™ rajongói tudják, mi hiányzott eddig leginkább a virtuális szomszédságból: a háziállatok. A Sims Unleashed segítségével a Simcsaládok újabb szőrös családtaggal bővülhetnek.

Új állatkereskedésekkel és parkokkal, kávézókkal és piaccal bővített helyszínre látogathatsz, ahol kedvenceid kedvükre szagolgathatnak, játszadozhatnak, és találkozhatnak a szomszéd állataival.

 

Háziállatok

Látogass el az állatkereskedésbe és vidd haza a házi kedvencek egy-egy példányát a teljes felszereléssel együtt. A játékosok Simcsaládjának játékos színfoltja lesz a lompos eb, vagy a kényes macskahölgy. Vásárolhatnak papagájt, gyíkot vagy halat, amelyek kevesebb gonddal járnak, mégis örömet okoznak az egész családnak.


Nagyobb szomszédság, újabb társasági lehetőségek

30 új lakó és közösségi építmény, új otthonok, üde parkok, divatos kávézók, menő üzletek, és termelői piac, mind arra vár, hogy Simjeid felfedezzék.


Új karakterek

Ránevelheted Fidót a szobatisztaságra, de hívhatsz profi kutyakiképzőt is a piszkos munka elvégzésére. Benevezheted kedvenceidet a helyi állatkiállításra, ahol kedvenceidet megversenyeztetheted engedelmességi, trükkök és hangulat alapján szigorú zsűri előtt.


Öt új karrier

50 új állás 5 karriervonalon. Lépj a divat világába, vagy váljék belőled világhíres szakács, vigyázz a szomszéd állataira, légy pedagógus, vagy állj be egy cirkusz társulatába.


Kertészkedés

A Simek a helyi kertészüzletben vásárolt magokból végre különféle zöldségeket termelhetnek kertjeikben. A kertben gondosan nevelt termény betakarítható, és az új éléskamrában eltárolható. A keményen dolgozó családok elláthatják saját magukat, vagy megélhetnek a piacon eladott termények árából. A háziállatok elriasztják a legelésző nyulakat és kártékony ürgéket.


125 új tárgy

Díszítsd fel otthonod az új kedvenc érkezésének tiszteletére. A Sims Unleashed több tucat új tárgyat tartogat a kedvencek és emberek számára egyaránt, az ínyencek kedvüket lelhetik például a New Orleans francia negyedének stílusát tükröző berendezési tárgyakban. 

                        
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

* 450 MHz processzor
* 128 MB RAM
* Windows 95/98/XP operációs rendszer
* 32 MB video R